skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83
beweegprogrammas

Uitgangspunt van een beweegprogramma is dat u, op een veilige manier en met begeleiding, een actieve leefstijl krijgt en kan onderhouden. Wij hanteren de Nederlandse Norm Gezond Bewegen: 30 minuten per dag, 5 tot 7 dagen in de week, matig intensief bewegen. Steeds meer verzekeraars vergoeden beweegprogramma’s voor chronische aandoeningen als Diabetes, Hart- en vaatziekten en COPD.

Beweegprogramma: Waarom bij De Molen?

Medisch Centrum Molenzoom heeft, net als de andere medische centra in Houten, de zorg georganiseerd in zorgprogramma’s. Onder andere voor mensen met Diabetes, CardioVasculair Risicomanagement (CVR) en COPD, is een speciaal zorgprogramma ontwikkeld. Hierdoor krijgt u de beste zorg van de verschillende zorgverleners: huisarts, praktijkondersteuner, apotheek, diëtetiek, thuiszorg en natuurlijk de fysiotherapeuten van Fysiotherapie De Molen. De beweegprogramma’s zien we als onderdeel van deze zorgprogramma’s. Kijk voor meer informatie op www.zorginhouten.nl.

Beweegprogramma: Behandeling

Een beweegprogramma bestaat over het algemeen uit een warming up en een fitnessprogramma in groepsverband, gedurende 3 maanden, 2 x per week. U krijgt een plek in de vaste groepstijden. We beginnen altijd met een intake om uw aanvangsniveau te bepalen.

Door wie?

Renske van Hoeijen

view post

Alex van Rooijen

view post

Malu Dekker

view post

Frank Timmer

view post

Vergoeding

Fysiotherapiepraktijk De Molen heeft contracten met veel zorgverzekeraars om deze zorg te mogen leveren. U kunt in uw polisvoorwaarden lezen of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Back To Top
×Close search
Zoeken