skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83

Corona

Graag willen wij u op de hoogte brengen van onze maatregelen in verband met het coronavirus.

Het RIVM heeft een nieuw specifiek advies gepubliceerd voor zorginstellingen buiten de ziekenhuizen. U vindt deze informatie hier; https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/informatie-voor-professionals De praktijk is gewoon geopend en u bent welkom voor behandeling en sport. Echter hebben wij wel besloten, conform de richtlijnen van het RIVM, ons hygiëne beleid nog verder aan te scherpen. Hieronder dit beleid nog eens benoemd.

– Was regelmatig uw handen, ook voor en na de behandeling en/of het sporten.

– Maak gebruik van het reinigingsmiddel voor het schoonmaken van de sport toestellen.

– Gebruik zowel bij de behandeling als tijdens het sporten een handdoek.

– Geef elkaar géén hand.

– Gebruik papieren zakdoekjes en gebruik deze eenmalig.

– Hoest of nies in uw elleboog.

– Wij reinigen onze behandelbanken na elke behandeling en verschonen de dekjes regelmatig, we verzoeken u uw eigen handdoek mee te nemen.

– We reinigen deurklinken en trapleuningen etc. regelmatig.

– Collega’s met verschijnselen, of die twijfelen aan hun gezondheid laten we niet werken.

We vertrouwen er op dat u zelf een goede afweging maakt of u onze praktijk kan bezoeken. Heeft u een van de symptomen van verkouden, hoesten, een zere keel of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven. Wanneer een van onze collega’s twijfelt over uw gezondheid kunnen we u verzoeken naar huis te gaan. Kunt u niet komen voor behandeling of sport, wilt u dit dan waar mogelijk tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) doorgeven?

We houden de adviezen van het RIVM, de GGD en onze eigen beroepsgroep nauwlettend in de gaten. Bij wijzigingen in het beleid brengen wij u weer verder op de hoogte.

Back To Top
×Close search
Zoeken