skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83

Fit After Stroke

Een nieuwe oefengroep voor mensen met een neurologische aandoening, als bijvoorbeeld MS, een beroerte, ataxie, etc., die daarbij problemen ervaren met de balans en het lopen en dit willen verbeteren.

Tijdens de training doet u functionele oefeningen,  die er op gericht zijn uw balans, kracht, uithoudingsvermogen en loopfunctie te verbeteren. De training wordt begeleid door een neurologisch gespecialiseerd fysiotherapeut.

We werken In de Fit After Stroke groep in tweetallen, om-en-om voert u drie minuten een oefening uit, waarna u naar een volgend station gaat.

Om deel te kunnen nemen aan de groep moet u zelfstandig over een vlakke ondergrond kunnen lopen, eventueel met een hulpmiddel.

Tijd: elke dinsdagmiddag van 13:15 tot 14:15

Kosten: In veel gevallen wordt de groep door de zorgverzekeraar vergoed.

De neurologisch fysiotherapeut zal u tijdens de intake testen en in overleg met u besluiten of de groep de beste oplossing voor u is.

Voor meer informatie of als u wilt deelnemen aan de Fit After Stroke groep kunt u contact met ons opnemen. Via het contactformulier op de website, via email info@fysiodemolen.nl  of bel  030-6378283

 

Back To Top
×Close search
Zoeken