De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83

Fysiotherapie De Molen doet mee aan onderzoek naar artrose van knie en heup

Bewegen is belangrijk. Ook, of eigenlijk JUIST als u artrose heeft.  Door meer beweging wordt het lichaam sterker en worden alledaagse activiteiten, zoals het doen van boodschappen en huishoudelijke taken, gemakkelijker uit te voeren.

 

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met artrose niet goed durven te bewegen of niet goed weten hoe ze moeten bewegen. De fysiotherapeut kan hierbij helpen.

Het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel) en de Universiteit van Tilburg zijn een onderzoek gestart naar de invloed van fysiotherapie op artrose.

In onze praktijk zien wij veel mensen met artrose van de heup of knie. Wij willen graag meewerken aan onderzoek om deze mensen nu en in de toekomst zo goed mogelijk te begeleiden. Daarom hebben wij ons aangesloten bij dit onderzoek.

Vanaf 1 september zullen wij iedereen die zich aanmeldt met heupartrose of knieartrose, informeren over eventuele deelname aan het onderzoek. Wij doen dan een aantal specifieke testen en u zal een aantal vragenlijsten via e-mail moeten invullen.  U volgt een traject met fysiotherapie, oefeningen en adviezen om uw doelen te bereiken. Alle gegevens (voor, tijdens en na het fysiotherapietraject) worden verzameld en geanalyseerd door het Nivel.

Heeft u artrose en wilt u begeleiding om meer te kunnen bewegen? Wilt u een bijdrage leveren aan dit onderzoek?

U kunt zich melden bij Iris van den Berg of Renske Duim, via info@fysiodemolen.nl of bel met 030-6378283.

Kijk ook voor meer informatie over bewegen met artrose ook opwww.artroseinbeweging.nl

We houden u op de hoogte!

Search