skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83
copd

Heeft u problemen met uw hart of met uw longen? Bij Fysiotherapie de Molen kunt u optimaal en veilig revalideren.

Hart en Longen: Waarom bij De Molen?

Fysiotherapie De Molen investeert al jaren in de behandeling van mensen met hart- en/of longproblemen. De hart- en long fysiotherapeuten zijn regionaal gezien experts op dit gebied. Ze draaien mee in landelijke en regionale netwerken (Regionaal COPD netwerk, Vereniging voor Hart- Vaat- en Longfysiotherapeuten, Hart in Beweging/ de Hart- en Vaatgroep) en werken samen met cardiologen, longartsen, huisartsen en andere disciplines aan de best mogelijke zorg voor u. Bovendien is de praktijk speciaal ingericht om uw revalidatie optimaal te laten verlopen. Goed om te weten: op de praktijk is een AED aanwezig en alle medewerkers hebben een diploma voor Basic Life Support.

Longrevalidatie

Heeft u COPD in een lichtere mate, dan kunt u meedraaien met een beweegprogramma in een van de zes longgroepen. U krijgt zorg volgens het multidisciplinaire zorgprogramma, wat in heel Houten wordt toegepast. Zie ook www.zorginhouten.nl. Heeft u zwaardere COPD, dan zit u bij deze praktijk ook op de juiste plek. De fysiotherapeuten hebben uitgebreide scholing en jarenlange ervaring om u optimaal te kunnen begeleiden in een groep, individueel of bij u thuis.

Door wie?

Malu Dekker

view post

Frank Timmer

view post

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie is zorg voor mensen die na een hartinfarct, dotterbehandeling, bypassoperatie of hartklepoperatie van de cardioloog weer aan hun conditie mogen werken. Ook mensen met hartfalen kunnen bij Fysiotherapie De Molen terecht. U kunt aan een van de vier hartgroepen deelnemen als u een revalidatieprogramma in het ziekenhuis gevolgd heeft en uw actieve leefstijl wilt voortzetten, of als u liever u revalidatie dichtbij huis volgt. De revalidatie is in de meeste gevallen in groepsvorm met lotgenoten, maar kan ook individueel of aan huis.

Door wie?

Renske van Hoeijen

view post

Alex van Rooijen

view post
Back To Top
×Close search
Zoeken