skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83
minder validen - rolstoel

Er zijn heel wat mensen die minder goed ter been zijn of gebonden zijn aan een rolstoel. Bijvoorbeeld ten gevolge van een beroerte, een dwarslaesie, of omdat u kort geleden geopereerd bent. In elk geval wilt u natuurlijk het liefst geholpen worden door deskundige fysiotherapeuten in een praktijk die goed toegankelijk is voor bijvoorbeeld een rolstoel, scootmobiel of krukken.

Mindervaliden: Waarom bij De Molen?

Fysiotherapie De Molen is een zeer goed toegankelijke praktijk. Er is een oefenzaal op de begane grond. Hier vindt u o.a. een rolstoelroeier, een Motomed (hiermee kunt u vanuit de rolstoel fietsen of met de armen oefenen) en een loopbrug. Op zowel de begane grond als op de 1e etage is een invalidentoilet aanwezig en er is een lift waar u met de rolstoel of scootmobiel in kunt. Als u voor of na de behandeling een kopje koffie of thee wilt drinken bent u van harte welkom in de wachtruimte op de 1e etage. Ook deze wachtkamer is goed toegankelijk.

Mindervaliden: Behandeling

De behandelend fysiotherapeut stelt samen met u doelen op voor de behandeling. De behandeling is afhankelijk van uw klachten en wensen en kan variëren van onderhoud van uw conditie tot vergroten van de (romp)balans of verbeteren van de beweeglijkheid van uw gewrichten.

Door wie?

Afhankelijk van de achterliggende reden van uw beperking wordt u behandeld door een neurologisch of een orthopedisch gespecialiseerde fysiotherapeut.

Back To Top
×Close search
Zoeken