skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83
revalidatie na operatie - trap op lopen met krukken

Heeft u een  operatie ondergaan aan uw knie, heup, rug of schouder? Bent u geopereerd aan de gevolgen van artrose? Of  moet u herstellen na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk of door sport (botbreuken, enkel- of knieletsel, schouder- of elleboogklachten)? 

Onze revalidatieprogramma’s helpen u om zo snel mogelijk weer uw gewone bezigheden op te pakken.

Revalidatie na operatie: Waarom bij De Molen?

Bij fysiotherapie De Molen staat een team van gespecialiseerde therapeuten klaar om u te begeleiden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een therapeut die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op zijn specialisatiegebied.

Wij geloven dat multidisciplinaire samenwerking de zorg beter maakt. Daarom onderhoudt de praktijk nauwe contacten met de specialisten in de omringende ziekenhuizen. Binnen de praktijk wordt samengewerkt met een ergotherapeut, een podotherapeut en een huid- en oedeemtherapeut die in overleg met uw huisarts of revalidatiearts kunnen worden ingeschakeld.

De multidisciplinaire benadering, een uitstekend ingerichte praktijk en het hoge kennisniveau zorgt ervoor dat u in een veilige omgeving kunt revalideren.

Revalidatie na operatie: Behandeling

Weet u al dat u geopereerd gaat worden en wilt u zo fit mogelijke uw operatie in? Fysiotherapie De Molen gelooft in het Better In Better Out principe: hoe beter uw fitheid is als u een operatie in gaat, des te beter verloopt uw herstel. Ook in voorbereiding op uw operatie kunt u bij ons terecht. In de eerste fase na uw operatie is het bovendien mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen.

Tijdens het gehele revalidatietraject werken we met u samen aan een optimaal herstel. We houden uw voortgang nauwlettend in de gaten en passen waar nodig de behandeldoelen steeds aan uw actuele situatie aan.

Door wie?

Afhankelijk van de aard van de operatie en de eventuele aanwezigheid van andere aandoeningen, wordt een keuze gemaakt voor de juiste fysiotherapeut voor uw revalidatie.

Back To Top
×Close search
Zoeken