skip to Main Content
De Molen 61 3995 AW Houten 030 637 82 83

Fysiotherapie De Molen gelooft in de kracht van samenwerking.

Dankzij korte lijnen en intensieve samenwerking, kunnen wij u van de beste zorg voorzien.

Ons medisch centrum omvat een breed aanbod van zorgverleners. Wij vormen met elkaar een zorgteam waarbij goede samenwerkings- afspraken en korte overleglijnen ervoor zorgen dat u als patiënt centraal staat. Fysiotherapie De Molen is onderdeel van Medisch Centrum Molenzoom.

Wij ontwikkelen met elkaar protocollen en zorgprogramma´s om de behandeling van patiënten met een chronische ziekte zoals diabetes, COPD, hart- en vaatziekten, angst en depressie verder te verbeteren. Wij werken daarbij nauw samen met de andere medische centra in Houten.

Daarnaast werken we nauw samen met Ergotherapie Houten, Huid- en oedeemtherapie Houten en Voetzorg Houten. Deze professionals houden ook spreekuur op onze praktijk.

Maar onze samenwerking gaat verder. Ook regionaal maakt Fysiotherapie De Molen deel uit van diverse gespecialiseerde, multidisciplinaire netwerken. Op die manier weten de diverse zorgverleners wat ze van elkaar kunnen verwachten en wordt uw zorg goed afgestemd. De netwerken waaraan wij verbonden zijn, zijn onder andere: Schoudernetwerk, Parkinsonnet, Claudicationet, oncologie netwerk, de Hart- en vaatgroep en het COPD-netwerk.

Wij zijn Fys’ Optima praktijk!

Heeft u de juiste zorgverzekering: www.fysiovergoedingen.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken